De praktijk – Praktijk Wiewel – Stadskanaal

De praktijk

U kunt rekenen op mijn persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen onze praktijk!

Ik heb gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen ( afstudeerjaar 1986 ) en vanaf 1999 is ook de orthodontie  een belangrijk onderdeel van mijn praktijkvoering geworden! Hiervoor heb ik een 2-jarige opleiding gevolgd in Utrecht/Amsterdam bij Progressive Orthodontic Seminars van Dr.D.Mc Gann ( www.posortho.com )

Vanaf 1999 heb ik ruim 2000 patienten orthodontisch afbehandeld en door deze jarenlange ervaring en expertise ben ik vanaf 01-01-2013  ingeschreven in het OK-register .

In dit register staan tandartsen vermeld , die zich professioneel bezig houden met de tandheelkunde in het algemeen en met de orthodontie in het bijzonder.

Dit  is een kwaliteitsonderdeel  binnen het VTvO ( Vereniging  Tandartsen voor Orthodontie).

Wij werken sinds 2014 met een volledig gedigitaliseerd programma uit de U.S.A. ( INSIGNIA )  om zo de behandeling met vaste apparatuur per patiënt individueel af te stemmen!

De tandbogen van de patiënt worden in enkele minuten tijd digitaal gescand en hiermee neemt de precisie en de voorspelbaarheid van de

weergave van het gebit enorm toe en zo wordt de behandeling voorspelbaar, de slotjes en de draden

geïndividualiseerd en als bijkomend voordeel neemt  de behandelduur af !

Voor patiënten die liever een “onzichtbare “beugel willen, gebruiken wij sinds 2021  het systeem van SPARK!

Met behulp van transparante aligners ( ” plastic hoesjes “) kunnen de tanden en kiezen verplaatst worden , om zo tot een optimaal eindresultaat te komen.

Voor meer informatie klik de volgende link aan:   www.sparkaligners.com

Op de site van collega Verhagen uit Lichtenvoorde staat ook nuttige informatie m.b.t. het Spark-systeem:   www.volledigmondzorg.nl

Voor meer informatie klik de volgende :  www.ormcoeurope.com/en/our-products/insignia aan en bekijk de begeleidende video!

Voor verdere informatie hierover kunt u contact opnemen met de praktijk: 0599-651689

 

 

Ik ben sinds 1988 zelfstandig gevestigd als tandarts. In mijn praktijk heeft u te maken met twee tandartsen , 1 mondhygiëniste en 5 assistenten.. De meest voorkomende  verrichtingen  doe ik  zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in: Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Orthodontie / Endodontologie / Behandeling van kinderen / Behandeling van ouderen.

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

 

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed.

Als patiënten  de laatste 4 jaar  niet meer voor controle zijn geweest, gaan wij ervan uit dat u elders staat ingeschreven

voor tandheelkundige hulp.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.